Предусещате ли приповдигнатото настроение, което ви очаква на Mish Mash Fest

...
Предусещате ли приповдигнатото настроение, което ви очаква на Mish Mash Fest
Коментари Харесай

Да пазаруваме умно на Mish Mash Fest - Xmas is coming!

Предусещате ли приповдигнатото въодушевление, което ви чака на Mish Mash Fest - Xmas is coming този уикенд? Отново е време за обичания ни градски фестивал, който да ни зареди преди празниците. На зимното издание още веднъж ще ни посрещнат талантливи създатели, които собственоръчно са основали аксесоари, бижута, облекла, фон и дизайн, като са вплели най-ценното – автентичен възторг и великодушна доза обич.

На 11 и 12 декември на площад „ Славейков “ ще можем да открием разнородни дарове за дребни и огромни с внимание към детайла. Предпразничното извършване на покупки не постоянно е елементарно занятие, само че когато сме на точното място, то се трансформира в същинско наслаждение!

Mish Mash Fest е идеалният мотив да си подарим време за себе си, да се разнообразим и да напомним на околните си какъв брой доста ги обичаме с точния подарък. Добър асистент в това начинание ще бъде Settle - новаторският и сигурен метод на разплащане.

Setttle  са сътрудници на събитието, тъй като изкуството е част от изменящия се свят и като такова е естествено да следва измененията и да се приспособява към тях. Това е и повода на Mish Mash Fest самоуверено да навлизат актуалните способи за безконтактни заплащания. Те са извънредно комфортни, изключително когато около цялото бързане сме не запомнили да вземем в себе си кеш  и нямаме желание да губим време да търсим банкомат. А най-хубавото е, че на избрани щандове по време на коледното издание Mish Mash Fest, всеки клиент може да закупи артикули с понижение през Settle. За задачата е необходимo авансово да си свалиte приложението. Резултатът - плащаме с един клик от телефона си и се възползваме от изкушаващи отстъпки.



Услугата е изцяло безвъзмездна. Няма месечни такси или скрити условности – единствено улеснение, което пести време и старания. Освен това Settle не употребява NFC технологията и може да работи с всички банкови карти. За да платим трябва просто да потвърдим заплащането посредством телефона си. 

В тези времена, когато хигиената е значима, безконтактното разплащане е за предпочитане. Удобно е, бързо е и безвредно. Добре е да помним, че на Mish Mash Fest е налице и опцията за непринудено пазаруване на нещо, което да ни грабне с уникалността си! Все отново това е точното място за находки, които нямат да намерим по всеобщите магазини.

Освен това безконтактното разплащането e в цялостен унисон с духа на Mish Mash Fest - усеща се доста по-голяма непосредственост и персонално отношение сред създателя и нас - със същата лекост и доверие, с което се разменят пари сред другари!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР